Retourneren

Bij Zaralou is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Doe hiervoor uw pakbon/factuur in de retourdoos, zonder deze informatie weten wij niet van wie de retour is en wie we moeten terugbetalen. We zouden het fijn vinden als u ook een mail stuurt naar info@zaralou.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

U kunt het artikel retour sturen naar:

Zaralou
De Ruyterstraat 30
3861 EZ Nijkerk

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zaralou.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 

Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

 

Wanneer geldt de bedenktijd niet:

  • Bij producten die Zaralou op straat, aan huis of op evenementen verkoopt.
  • Bij producten die op bestelling gepersonaliseerd gemaakt zijn. (Mocht je een klacht of probleem hebben bij een gepersonaliseerd item, neem dan contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen)